Cine suntem noi:

Adresa site-ului nostru este: https://hkp.ro.

Datele solicitate:

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Happy Kids Project (hkp.ro) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Site-ul Happy Kids Project (hkp.ro) este operat de societatea Happy Kids Project SRL, cu sediul in Sos. Iancului 110, Sct.2, Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J/40/14377/2016.

De ce avem nevoie de date:

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza serviciile solicitate.

Ce vom face cu datele:

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Cat timp pastram datele:

Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre Happy Kids Project (hkp.ro) prin email la adresa contact@hkp.ro sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.

Datele cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari.

Care sunt drepturile dumneavoastra:

In cazul in care considerati ca datele cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa contact@hkp.ro.

In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa contact@hkp.ro Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.